Huoltopalvelut

Myymälästämme saat myös huoltopalvelut niin polkupyörille kuin suksille. Lisätietoa huoltopalveluistamme saat numerosta 05 328 9101 tai sähköpostitse riku.jokinen@urheilujokinen.fi

Huoltohinnasto - polkupyörät

Ensihuolto 40€
Ensihuolto, sähköpyörä 50€
Perushuolto, napavaihteiset  40€
Perushuolto sisältää ruuvien ja pulttien kiristykset, kampien ja keskiön kireyden tarkistus, vanteiden tarkistus sekä rihtaus tarvittaessa, vaihteiden ja jarrujen säädön sekä mahdollisten jarrulevyjen puhdistuksen. Rengaspaineiden tarkistus.
Perushuolto, ulkovaihteiset 50€
Perushuolto sisältää ruuvien ja pulttien kiristykset, kampien ja keskiön kireyden tarkistus, vanteiden tarkistus sekä rihtaus tarvittaessa, vaihteiden ja jarrujen säädön sekä mahdollisten jarrulevyjen puhdistuksen. Rengaspaineiden tarkistus.
Perushuolto, sähköpyörät Norm. huoltohinta +20€ 
Perushuolto sisältää ruuvien ja pulttien kiristykset, kampien ja keskiön kireyden tarkistus, vanteiden tarkistus sekä rihtaus tarvittaessa, vaihteiden ja jarrujen säädön sekä mahdollisten jarrulevyjen puhdistuksen. Rengaspaineiden tarkistus. Sähköjärjestelmän ohjelmistopäivytksien tarkistus ja päivitys sekä toimintatarkistus valmistajan omalla ohjelmistolla.
Renkaan vaihto alta alle Etu 10€ / Taka 15€ / Etu+taka 20€

 

Suksihuolto

Suksien luistovoitelu 20€
Suksien luistovoitelu HF 35€
Suksien pitovoitelu ja puhdistus 15€
Siteen asennus 10-15€
Sauvojen lyhennys 10€
Skin suksien karvan vaihto 15€ + karvat alk. 39€